FAQ

Bent u uw spullen vergeten uit uw Eventsafe kluisje te halen?Op de website van Eventsafe staat een formulier dat u kunt invullen als u uw spullen bent vergeten.
Probeer het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en ben ook erg duidelijk in de omschrijving van uw verloren spullen.
Denk daarbij aan: het aantal verloren spullen, de kleuren en merknamen. Op deze manier is het voor ons een stuk gemakkelijker om ervoor te zorgen dat de verloren spullen weer zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terechtkomen.
Niet bij al onze producten worden bevestigingsmaterialen bijgeleverd. Als er bij een product bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd, dan staat dit beschreven in de productbeschrijving van het product.
Ja, al onze producten zijn brandbestendig.
Onze brandgevoelige materialen zoals: hout, stof, riet en kunststof zijn bij ons allemaal geïmpregneerd met brandvertrager.Voor de brandveiligheid van gebouwen en versieringen zijn diverse wettelijke regels vastgesteld.
Onze producten zijn hierop getest en voldoen aan deze wettelijke regels.
Nee, niet al onze producten worden kant en klaar aangeleverd.
Toch zijn bijna al onze producten operationeel bij levering.De Producten die niet direct operationeel zijn bij levering zijn: deco panelen, inflatables, de nishut en de beachbar.De deco panelen zijn pas operationeel zodra de beugels met bouten en moeren bevestigd zijn.Deze bevestigingsmaterialen worden standaard bij de panelen geleverd.

De onderdelen van de inflatables worden los geleverd, om de inflatables operationeel te maken moeten de onderdelen (lamp, motor, schijf, zak, buizen en beugels) op locatie gemonteerd worden.Deze onderdelen worden standaard bij de inflatables geleverd.De nishut en de beachbar  zijn niet direct operationeel, omdat deze op locatie opgebouwd moeten worden.De rest van ons assortiment is operationeel bij levering.
Ja, in overleg is het mogelijk om een bestelling zelf op te komen halen.